Slide background
Slide background
Slide background

Partenerul tău în transport sigur și rapid în toată Europa.

Transport sigur și rapid

 

Suntem specializați în transport de containere în principalele porturi din Europa: Hamburg, Rotterdam, Antwerpen și Aarhus, Danemarca. În completarea serviciilor noastre, efectuăm și transport de mărfuri generale, precum și de produse petroliere. Șoferii noștri sunt atent selectați și pregătiți pentru a realiza transportul de containere, mărfuri si petrolier în deplină siguranță, respectând graficul și rutele de deplasare.

Camioane complet echipate

 

Obiectivul nostru este de a acoperi total nevoile partenerilor noștri. Acesta este motivul pentru care flota noastră este dotată cu camioane complet echipate și pregătite pentru cele trei tipuri de transport pe care le efectuăm. Transportăm containere de la 20 și până la 40 picioare, precum cisterne cu o capacitate de 40 de tone. Pentru transportul de mărfuri generale, folosim semiremorci cu prelată.

Asigurare CMR

 

Dorim să le oferim celor care aleg să lucreze cu noi siguranța că au făcut cea mai bună alegere. De aceea, la rândul nostru, ne selectăm cu atenție partenerii. Toate mărfurile transportate de noi sunt asigurate prin polița de asigurare CMR de la AXA Asigurări Germania. Valoarea poliței este de până la 2 mil euro și acoperă toate riscurile pe teritoriul tuturor țărilor în care se realizează transportul.

Curs Valutar

18 January 2022
EUR
4.9445 RON
Curs oferit de Banca Națională a României


Newsletter:


Fii la curent cu noutățile noastre. Scrie aici adresa ta de e-mail. Un e-mail de confirmare va fi trimis către tine.

Despre Oia Trans:

Realizăm transport de mărfuri generale, containere oriunde în România, precum şi în Europa, atât în spaţiul intracomunitar, cât şi în cel extracomunitar. Pentru ca transportul de mărfuri să ajungă în condiţii optime la destinaţie, avem în flota noastră semiremorci cu prelată, speciale pentru transport de mărfuri.
Deasemenea oferim transport de containere și transport petrolier în conformitate cu legile actuale. Transportul de containere se realizează în toate porturile din europa.
Citeste mai mult >>