Slide background
Slide background
Slide background

Ваш партньор за сигурен и бърз транспорт в Европа !

Сигурен и бърз транспорт

 

Ние сме специализирани в превоз на контейнери в големите пристанища в Европа: Хамбург, Ротердам, Антверпен, Орхус, Дания. Като допълнение към нашите услуги, ние извършваме и транспорт на петролни продукти.
Нашите шофьори са внимателно подбрани и обучени да извършват безопасен превоз, със стриктно следене на графика и маршрутите на пътуване.

Напълно оборудвани камиони

 

Нашата цел е да покрием всички нужди на нашите партньори. Именно поради тази причина нашият автопарк е с напълно оборудвани авртомобилни композиции, подготвени за видовете транспорт, които правим. Предлагаме превоз на контейнери от 20‘ до 40‘, както и цистерни с капацитет от 40 тона. За превоз на товари, ние използваме и брезентов полуремаркета.

CMR застраховка

 

Ние искаме да предложим на тези, които са избрали да работят с нас, сигурност, че са направили най-добрият избор. Ето защо, в нашата страна, ние внимателно подбираме партньорите. Всички стоки, доставяни от нас са осигурени от CMR застраховка от AXA Insurance, Германия. Стойността на политика е до 2 милиона евро и покрива всички рискове във всички страни, в които се извършва превоза.

Curs Valutar

18 January 2022
EUR
4.9445 RON
Curs oferit de Banca Națională a României


Newsletter:


Абонирайте се за нашия бюлетин

Останете в крак с нашите новини. Напишете тук вашият е-мейл адрес. Имейл за потвърждение ще бъде изпратено до вас.

За ОЙЯТРАНС:

Предлагаме превоз на товари навсякъде в Българя, в Европа и извън Европейскя съюз. За да може стоката да да бъде доставена в оптимални условия по местоназначение, ние разполагаме с платформи, със специално накланяне, саморазтоварващи се, както и с покрити полуремаркета за различните видове транспорт.

 Прочетете още >>